Обрати сторінку

Шановні студенти Харківського комп’ютерного фахового коледжу!

Чи думаєте ви про кар’єру в сфері IT? Найбільша IT компанія України EPAM запрошує вас на дві зустрічі, на яких ви дізнаєтеся про компанію EPAM та можливості, які вона пропонує для амбіційних студентів, а також про пошук першої роботи і самопрезентацію через платформу LinkedIn для діджитал-спеціалістів.

Перша зустріч пройде в п’ятницю, 21 квітня о 14:00 — ми поговоримо про місію та цінності EPAM, розкажемо про наші проекти й клієнтів, з якими ми працюємо, і поділимося досвідом успішної співпраці з найвідомішими брендами світу, як-от Adobe, Amazon Web Services та Google Cloud.

Після цього ми заглибимося в тему можливостей для студентів та випускників ХКФК, навчання та кар’єрний ріст в нашій компанії, а також поговоримо про проєкт EPAM University Programs (https://training.epam.ua/#!/Home?lang=ua) — безкоштовну навчальну платформу та одні з найкращих IT-курсів України.

Друга зустріч, яка пройде в понеділок, 24 квітня о 16:00, буде цікава тим, хто вже займається пошуком першої роботи в IT. Платформа LinkedIn широко використовується технічними спеціалістами для побудови свого особистого бренду, підтвердження свого досвіду й широкої мережі професіональних контактів. Але, щоб мати можливість додавати в своє резюме посилання на LinkedIn, потрібно знати нюанси ведення цієї соціальної мережі — про них і поговоримо.

На лекції в понеділок ви отримаєте поради для ведення особистої сторінки в діловому стилі. Окремо ми розглянемо інструменти LinkedIn для пошуку першої роботи, без досвіду і лише за рахунок правильно побудованої стратегії комунікацій.

Не пропустіть можливість дізнатися більше про EPAM та отримати цінні поради від професіоналів!

Перша зустріч відбудеться 21 квітня о 14:00, для участі потрібно приєднатися до трансляції за посиланням:
https://epam.zoom.us/j/95315063078
Друга зустріч відбудеться 24 квітня о 16:00, для участі потрібно приєднатися до трансляції за посиланням:
https://epam.zoom.us/j/93376315952

До скорої зустрічі!